2012. január 16., hétfő

Miért?

Szeretettel köszöntöm leendő olvasóimat :)

Ezt a fórumot azért hoztam létre, mert...

Ajajj! Ezt így nem fogom tudni elmagyarázni :(

Közelítsük meg másképp a dolgot! Inkább kérdezek:
  • Te tudod, mi zajlik a Magyarországi PKU Egyesület vezetésében?
  • Mindig időben értesülsz a Téged érintő döntésekről?
  • Ismered a döntések hátterét?
  • Tisztában vagy az egyesület pénzügyi helyzetével?
  • Tudsz róla, milyen lehetőségei vannak (pontosabban lehetnének) egy egyesületi tagnak?
  • Tudsz róla, mennyi lehetőségről maradtunk le az elmúlt években?
  • Szeretnél aktív tagja lenni egy innovatív csapatnak, akik a kínálkozó lehetőségeket bevonzzák az egyesületbe?
  • Szeretnél részesülni ezekből a lehetőségekből?
Szóval ezt a fórumot azért hoztam létre, hogy a fenti kérdések közül idővel minél kevesebbre kelljen "Nem"-mel válaszolnod. Már, ha egyáltalán érdekel a dolog. Persze, ha nem érdekel, köszönöm, hogy eddig is elolvastad. További szép napot kívánok Neked!

* * *

Na, neeeeeeem: a legkevésbé sem gondolom magamról, hogy én vagyok az, aki tudja a tutit. Egyetlen szóval sem állítom, hogy a fenti kérdések mindegyikére meggyőző "Igen" a válaszom. Ám azt tartják nálam sokkal bölcsebb emberek, hogy ha valamilyen témáról elkezdesz írni, akkor abba a témába szükségszerűen jobban bele fogod ásni magad, mintha csak szóban beszélnél a dologról. Ennek az az oka, hogy írásban nem lehet elharapni a mondat végét, illetve elmismásolva vagy csapongva fogalmazni, mert visszaolvasva is értelmesnek, sőt vállalhatónak kell lennie mindannak, ami kijön belőled. A helyzet az, hogy én nagyon szeretnék tisztán látni egyesületi ügyekben, éppen ezért kezdem el róla írni. Márpedig ha írok róla, Te miért ne olvashatnád? Nos hát így született meg ez a blog :)


Apropó: írás. Olvastad a január 13-án megjelent "Ébresztő" című írásomat? Itt találod meg:

http://www.pku.hu/ebreszto/

Azért lehet érdemes ezt elolvasnod - túl azon, hogy Te is érintett vagy! -, mert végső soron ez a blog annak az írásnak a folytatása. Ott nagyon sok témát felvetettem, amikre a blogban hivatkozni fogok, és mesélni fogom a folytatását. Meg persze, minden újdonságról is szó lesz :)

Hááát, rövidesen jelentkezem. Ha érdekelnek a továbbiak, kérlek kövesd a blogom, vagy jelölj ismerősnek facebookon, hogy minél hamarabb eljusson Hozzád is a folytatás :)

Köszönöm szépen :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése